Magyar fejlesztésű képszerkesztő alkalmazás

Bemutatjuk az új, magyar fejlesztésű online képszerkesztő alkalmazást.

Az oaPIX alkalmazás számos művész (generative art) eszközt tartalmaz. Az applikáció óriási effekt- és szűrő “arzenállal” rendelkezik és készen áll a nemzetközi megmérettetésre is. Számos olyan különleges szolgáltatása is van, mely egyetlen más mobilos, vagy online applikációban sem található meg. Az alkalmazás bármelyik mobil, vagy desktop platform böngészőjében használható. online képszerkesztő alkalmazásra, mely számos művész (generative art) eszközt is tartalmaz. Az applikáció óriási effekt- és szűrő “arzenállal” rendelkezik és készen áll a nemzetközi megmérettetésre is. Számos olyan különleges szolgáltatása is van, mely egyetlen más mobilos, vagy online applikációban sem található meg. Az alkalmazás bármelyik mobil, vagy desktop platform böngészőjében használható.

Ide kattintva azonnal kipróbálhatod, maga az applikáció a Szerkesztő menüpontra kattintva indítható.

Sajtóközlemény

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmazásban egy kattintással elérhetők olyan effektek és szűrők, amelyek megvalósítása kezdők számára PhotoShopban, vagy GIMP-ben eddig több oldalas tutorial, vagy 5-10 perces oktatóvideó segítségével volt megvalósítható. Az esztergomi székhelyű GNSoft Kft. desktop szintű képszerkesztő applikációt alkotott, bármely böngészőből elérhetően. Persze nem ez az első képszerkesztő alkalmazás, amely böngészőben futtatható, de a vetélytárs online applikációkat – Aviary, Pixlr, Deviantart Muro, PhotoShop Express. PicMonkey – messze lekörözi funkciókínálat terén.

Ha az egykattintásos effekthadsereg nem lenne elég, egyedülálló rajzoló/festő blokk került beépítésre az applikációba, mellyel olyan emberek is létrehozhatnak kreatív alkotásokat, akik eddig egyáltalán nem is próbálkoztak ilyennel. Feliratok, matricák, művész és generatív art eszközök garmadája áll rendelkezésre. Ha végtelenített textúrákra van szükség, vagy színátmenetekre, esetleg át kellene színezni egy képet – akár egy másik kép színei szerint -, az oaPIX ebben is otthon van. Közel 300 effekt és szűrő áll rendelkezésre, a legtöbb a már említett egykattintásos módban is meggyőző eredményt hoz, de ezen felül  csúszkákkal testre is szabható, így növelve az amúgy is nagyon nagy számú variációs lehetőséget.

Természetesen a “hagyományos” képmódosító, képjavító algoritmusok és vágó, forgató segédeszközök sem maradtak ki az applikációból. Nincs szükség programtelepítésre, nincs szükség Flash-re, nincs szükség tutorialokra. Az oaPIX interneten keresztül, böngészőben, bármilyen eszközről használható. A mobilos és táblagépes verzió szándékosan kevesebb effektet tartalmaz, azok kizárólag egy kattintással érhetők el, de az effektkínálat így is jóval több egy natív mobilos képszerkesztő applikáció kínálatánál. Az oaPIX az igazi erejét desktop gépeken mutatja meg, Microsoft és Apple platformokon egyaránt.

“Kitoltuk a kreativitás határait” – így szól a cég oaPIX-hez fűzött szlogenje. Az applikáció kreatív festő illetve generatív art  szekcióinak segítségével valóban könnyebb lesz kreatívnak lenni. Az oaPIX béta verziója nem csak magyar, hanem angol nyelven  s elérhető, a nemzetközi bevezetést is tervezi a fejlesztő-tulajdonos cég, a GNSoft Kft. A gyors nemzetközi indításhoz a cég tőkeinjekcióra vár jelen pillanatban.
“A varázslat és alkotás egyetlen kattintásra van!” Ezt a mondatot használja még a  GNSoft Kft a kommunikációjában.

Vélemény, hozzászólás?