Nyíregyháza kettős szereplése Rzeszowban

Nyíregyháza is részt vett december elején a település lengyelországi testvérvárosában, Rzeszowban a Nemzetközi Termék és Kiváló Minőségi Élelmiszer Vásárán, az EKOGALA 2017-en.

A lengyelországi vásáron az idén nem csak a helyi termékek gyártói képviselték Nyíregyházát: meghívást kapott a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. is, hogy bemutassa a város turisztikai attrakcióit. A kétnapos rendezvényre kilátogató vendégek élénken érdeklődtek a magyar stand termékei és turisztikai kiadványai iránt, hiszen Rzeszow lakói előtt nem ismeretlen Nyíregyháza neve, sokan jártak már városban.

Nyíregyháza kettős szereplése Rzeszowban

Leginkább a fürdő iránt volt nagy érdeklődés, de a kóstolóba vitt pálinkákat is szívesen fogyasztották a helyiek. A nyíregyházi termékek közül a kolbász volt a favorit, de kelendők voltak a szörpök, gyümölcslevek, lekvárok és sajtok is.

„A 2017. évet egy igazán jó hangulatú és sikeres kitelepüléssel zártuk, s reméljük, hogy az idei megjelenéseinknek köszönhetően a jövőben is minél több kül- és belföldi turista látogat el Nyíregyházára” – tájékoztatott Furkóné Szabó Marianna, ügyvezető.

The post Nyíregyháza kettős szereplése Rzeszowban appeared first on Az Utazó Magazin.

Forrás

Forrás